Меню

За нас

PoolAndGarden.bg е сайт, създаден с идеята да предостави на вниманието Ви качествени продукти за Вашата градина.

Селекцията ни е направена в сътрудничество с проверени производители и доставчици на база дългогодишен опит и покрива постоянно увеличаваща се гама от артикули, които могат да направят по-приятен престоя и оформлението на градината ви.

poolandgarden.bg предлага на вниманието на потребителите разнообразие от сглобяеми, надуваеми и модулни басейни, аксесоари и оборудване за басейни, препарати за третиране и поддръжка на водата в плувни басейни, сауна и СПА, барбекю на газ и дървени въглища и барбекю аксесоари, градински мебели, градински инструменти, къмпинг и плажно оборудване, трамплини и други. 

Целта ни далеч не е да предлагаме единствено продукти с най-ниски цени, а такива, които дават най-добрият баланс между цена и високо качество, както и услуги свързани с инсталирането и поддръжката им.

Надяваме се обновената версия на сайта да привлече вниманието ви и подпомогне взимането на правилното решение за покупка. Нашите специалисти са винаги на разположение да Ви съдействат за това.

Желаем Ви приятно пазаруване 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки