Aqua Marina

Aqua Marina Изображение

Aqua Marina е една от най-популярните марки за iSUP и Kayak с доставени над един милион дъски по целия свят през последните няколко години. Фирмата предлага достъпна, висококачествена линия продукти за водни спортове, предназначени да отговарят на най-широкия спектър на употреба в най-популярните дисциплини за водни спортове днес.

Гамата от надуваеми дъски и каяци съчетава съвременни технологии, високопроизводителни материали и всеотдайна изработка, която позволява на ползуватели с различни нива на умения да достигнат и дори да надминат максималния си потенциал. Aqua Marina създава продукти, които позволяват на своите потребители да нарушат всички съществуващи граници и да се почувстват като истински професионалисти.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Aqua Marina

Aqua Marina е една от най-популярните марки за iSUP и Kayak  с доставени над един милион дъски по целия свят през последните няколко години. Фирмата предлага достъпна, висококачествена линия продукти за водни спортове, предназначени да отговарят на най-широкия спектър на употреба в най-популярните дисциплини за водни спортове днес. Гамата от надуваеми дъски и каяци съчетава съвременни технологии, високопроизводителни материали и всеотдайна изработка, която позволява на ползуватели с различни нива на умения да достигнат и дори да надминат максималния си потенциал. Aqua Marina създава продукти, които позволяват на своите потребители да нарушат всички съществуващи граници и да се почувстват като истински професионалисти.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки